Boek afspraak

Fillers

Bij DokterMaartje wordt er uitsluitend behandeld met Hyaluronzuur fillers van het merk Restylane®. 

Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam (en in de huid) voor. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid af, waardoor de huid aan volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door het terugbrengen van volume met hyaluronzuur fillers, krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels.

Indicaties

Fillers worden gebruikt voor:

  • Volumeherstel, bv bij ingevallen wangen na gewichtsverlies.
  • Opvullen van fijne lijntjes, bv rokerslijntjes en lachrimpeltjes.
  • Opvullen van diepere lijnen, bv de neus-lippenplooi, marionettelijnen en fronsrimpel.
  • Volumevergroting, bv lippen, jukbeenderen, kaaklijn, kin, slapen.
  • Huidverbetering (Skinboosters)

Effect

Het resultaat van een behandeling is direct zichtbaar en houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan. De ervaring leert dat het effect langer kan aanhouden na meerdere behandelingen en het is daarom aan te raden niet te wachten tot de filler volledig weg is maar net iets eerder te komen. Op deze manier blijft een gelijkmatig effect zichtbaar en is er bij een volgende behandeling vaak minder filler nodig is. 

 

Fillers neuslipplooi 

De lijn die van de zijkant van de neus naar de mondhoeken loopt noemen we de neuslipplooi. Wanneer deze diep en duidelijk zichtbaar is kan dat een vermoeide uitdrukking geven. De oorzaak van het steeds duidelijker worden van deze neuslipplooi naar mate men ouder wordt is het volume verlies hoger op in het gezicht en het minder elastisch worden van de huid.

Door wat filler op de wang en op het jukbeen te plaatsen krijgt de huid weer steun en zal de neuslipplooi zachter worden. Ook de neusliplooi zelf kan behandeld worden met filler. Hij wordt dan als het ware een beetje uitgedeukt en wordt minder diep en zachter.

Fillers Lippen

Bij het ouder worden verliezen ook lippen volume. Ze worden kleiner en lijken wat naar binnen te krullen. Een behandeling van de lippen met hyaluronzuur (fillers) kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in het gezicht.

Fillers Jukbeen

Jukbeenderen verliezen bij het ouder worden hun vorm door verlies van steunweefsel in de huid. Dit hoort bij natuurlijke veroudering maar het maakt dat het accent van het gezicht wat lager komt te liggen. Met fillers kan het volume in het jukbeen hersteld worden en komt het accent weer rond de ogen, zo krijgt het jukbeen zijn vorm terug.

Fillers Kaaklijn

Omdat je skelet in de loop der jaren kleiner wordt (krimpt) en het vetweefsel in je wangen afneemt, heeft de huid geen steun meer en gaat over de rand van de kaaklijn gangen. Door deze krimping kunnen de zogenaamde hamsterwangen ontstaan. Een te brede of te zwakke kaaklijn doet afbraak aan de V-Vorm van je gezicht waarbij het accent rond de ogen ligt. 

Het terugbrengen van volume in de wangen, langs de kaaklijn en in de marionette lijnen, geeft de kaaklijn nieuwe definitie en resulteert in een strakkere kaaklijn waardoor hamsterwangen zullen verdwijnen.

Kleine hoeveelheden op de juiste plaats met behoud van mimiek en eigen karakter.

Kenmerken

  • Cosmetisch arts KNMG
  • BIG geregisteerd (59061623301)
  • Werkt uitsluitend met A-merk producten (Restylane/Azzalure/Tixel/Profhilo)