Boek afspraak

Skinboosters

Huidverbetering met skinbooster behandelingen maakt de huid elastischer, gladder en beter gehydrateerd. De zogenaamde droogtelijntjes zullen vervagen en de huid voelt steviger aan.

Handen, hals, decolleté, gezicht & lippen. De Restylane Skinbooster™  behandeling is bedoeld voor iedereen die de structuur van de huid zichtbaar wil verbeteren. Bijvoorbeeld in het geval van acné littekens of een door de zon beschadigde huid. Maar ook een verouderde huid kan verjongen met een Restylane Skinbooster behandeling.

Een mooie huid is glad, egaal, elastisch en goed gehydrateerd. De gladheid en hydratatie van de huid is sterk afhankelijk van de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur is namelijk een sterke vochtbinder. De hoeveelheid hyaluronzuur in de huid neemt sterk af naarmate we ouder worden en daarmee ook de capaciteit om vocht in de huid vast te houden. Hierdoor ontstaan droogtelijntjes en huidverslapping.

Restylane Skinboosters™ maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur welke in kleine druppeltjes geïnjecteerd wordt in de huid. Op deze manier wordt de huid langdurig diep gehydrateerd en maakt het de huid elastischer en steviger. De behandelingen zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geven de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. 

Hoeveel Restylane Skinbooster™ behandelingen nodig zijn hangt af van het huidtype. Meestal zullen het drie behandelingen zijn met steeds drie tot vier weken er tussen. Voor een optimaal resultaat is een halfjaarlijkse behandeling noodzakelijk.

Kleine hoeveelheden op de juiste plaats met behoud van mimiek en eigen karakter.

Kenmerken

  • Cosmetisch arts KNMG
  • BIG geregisteerd (59061623301)
  • Werkt uitsluitend met A-merk producten (Restylane/Azzalure/Tixel/Profhilo)