Boek afspraak

Over Dokter Maartje

Achtergrond

Na haar studie geneeskunde en haar specialisatie tot huisarts aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam is Maartje 8 jaar als huisarts werkzaam geweest. Haar jarenlange ervaring als huisarts maakt dat ze goed kan luisteren en analyseren. Een behandelplan opstellen, waarin de wensen en behoefte van de client goed naar voren komen is haar kracht.

Daarnaast is ze secuur, kritisch, stipt en heeft oog voor detail, wat ten goede komt aan haar behandelingen. Het verminderen van een vermoeide blik en het behandelen van wallen is haar specialiteit, met als doel een frisse blik te creëren en vooral een gelukkige client.

KNMG geregistreerd NVCG

Per 1 juli 2019 is het veel makkelijker om een ervaren en betrouwbare cosmetisch arts te selecteren. De artsen die gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van cosmetisch geneeskundige behandelingen zoals botulinetoxine, fillers en peelings staan in het register van de KNMG geregistreerd en bij Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde!  Deze artsen zijn bekwaam en bevoegd in het uitvoeren van deze behandelingen. Daarnaast volgen ze ieder jaar minimaal 40 uur nascholing en voeren ze jaarlijkse voldoende behandelingen uit om die bekwaamheid te waarborgen. Zoek je een cosmetisch arts? Check dan of dit NVCG logo staat vermeld en of ze in dit register staan als cosmetisch arts www.bigregister.nl

Onderwijscommissie NVCG

Dokter Maartje is onderdeel van de NVCG Onderwijscommissie, één van de belangrijkste commissies van de NVCG. Vanuit de  onderwijscommissie wordt gewerkt aan het theoretisch-wetenschappelijk gedeelte van het onderwijs voor de profielopleiding Cosmetische geneeskunde. Het theoretisch onderwijs is verdeeld in diverse modules en wordt ingevuld door diverse nationale en internationale specialisten op het terrein van de verschillende deelgebieden die in de modules aan bod komen.

 

Kleine hoeveelheden op de juiste plaats met behoud van mimiek en eigen karakter.

Kenmerken

  • Cosmetisch arts KNMG
  • BIG geregisteerd (59061623301)
  • Werkt uitsluitend met A-merk producten (Restylane/Azzalure/Tixel/Profhilo)